Skip to main content

Kaarina Palvelee -projekti on alun perin lähtenyt liikkeelle painetusta hakemistosta toista kymmentä (?) vuotta sitten, jota on kehitetty ja laajennettu nettisivuiksi ja Facebook-sivuiksi. Projekti oli ensimmäistä kertaa minun vastuullani viime vuonna, jolloin Facebook-sivut perustettiin. Facebook-sivujen perustaminen oli mielenkiintoinen projekti: julkaisujen linjaus, seuraajajoukon kasvattaminen, yritysten näkyminen sivuilla jne.

Projekti on Kaarinan Yrittäjät ry:n omistuksessa ja yhdistys valitsee projektille projektipäällikön joka vuosi. Innolla lähdin vetämään projektia toista vuotta. Tässä pääsee Kaarinan kaupungin kanssa myös yhteistyöhön, koska he osallistuvat printtilehden tekoon. Noin 16-sivua lehdestä on kaupungin tietoja. Lisäksi siinä on paikallisten yhdistysten, seurojen ja järjestöjen tiedot sekä (mielestäni) tärkeimpänä paikallisten yritysten ilmoitukset.

Printin ohella kehitän ja päivitän nyt vahvasti Facebook-sivuja. Käy katselemassa ja tykkäämässä & seuraamassa sivuja:
https://www.facebook.com/KaarinaPalvelee

Yksi projektissa työllistävä alue on ilmoitusmyynti, jossa päämyyjänä toimii Karoliina Heiskanen Enterfind Oy:stä ja Toni Pyökäri Pyökäri Oy:stä hoitaa Piikkiön aluetta. Itse osallistun myös myyntiin ja viime vuonna tein 31% myynnistä. Vuoden 2021 projektin näkyvyysmyynti on alkanut syksyllä 2020 ja joillakin aloilla haastavaa, sillä korona on kurittanut yrityksiä 🙁

Korona ja yrittäjyys innoittivatkin minua seuraavaan projektiin, joka on kirja! Minusta tulee siis nyt myös kustantaja 😀 Stay tuned!

Kommentoi!