Skip to main content
MISSÄ
Koli, Lieksa, Suomi
MITÄ
Luxusmajoitus PielisLinna Lue lisää
KOSKA
9.-13.2.2018 (4 yötä)
EUR
1 200 € (offseason)
PARASTA
Ulkoporeallas

Kolilla sijaitseva PielisLinna on yksi meidän perheen ”tänne voisi tulla uudestaan” -kohteista. Sekä Koli että PielisLinna olivat meille paikkana uusia, mutta perille oli helppo löytää ja saapuminen oli vaivatonta: lumityöt tehty ja avaimen sai kätevästi koodillisesta kaapista. Loma-asuntoon (sillä perusmökiksi tätä ei voi nimittää) mennään sisälle talon keskeltä lasiovista, joita vastapäätä olevat lasiovet vievät terassille ja ulkoporealtaalle.

Viiden tähden ”mökiksi” rankattu PielisLinna sijaitsee ihan Pielisen rannalla. Loma-asunnon suuret ikkunat ja ikkunaseinäpinnat antavat upeat maisemat asukkaiden ihailtavaksi. Avarassa 262 m² asunnossa on alakerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa parisänky. Isolla parvella löytyy sängyt kahdelle ja yhtä upeat näkymät Pieliselle kuin alhaalta. Pari varavuodetta löytyy parven varastosta ja sohvan voi levittää varavuoteeksi. Meidän 4-henkinen perhe siis majoittui tilavasti. Valttasimme toisen alakerran makuuhuoneista ja parvin, jossa Anni 6 v. halusi välttämättä yöpyä.

Suuri olohuone-tupakeittiö yhdistelmä toimi hyvin. Tytöt tykkäsivät loikoa säkkituoleissa, joita oli alhaalla ja ylhäällä yhteensä kuusi kappaletta. Biljardihuone ja saunatilat sijaitsevat loma-asunnon toisessa ”siivessä” eli sisääntulosta vasemmalle. Tilava eteinen antaa tilaa suuremmallekin porukalle pukea ja riisua. Kuivatuskaappi trenbolone acetate benefits in bodybuilding löytyy kulman takaa biljardihuoneesta.

Ulkoporeallas oli meillä jokailtaisessa käytössä. Tytöt tutkivat altaan ledivalojen showta ja ihailivat lempivärejään aina valojen vaihtuessa. Sukeltelu altaassa kuului myös asiaan. Itse pidin eniten poreista, jotka joissakin kohtaa hieroivat ihan kunnolla. Porealtaan etuosa oli muotoiltu yhdelle loikoilijalle makuuasentoon. Siinä sai hieronnan niskasta varpasiin. Myös sauna lämpeni joka ilta. Saunomisen jälkeen oli ihana loikoa muhkealla sohvalla katsellen ohjelmia suuresta tauluTV:stä.

Koko asunto on mukavan lämmin ja makuuhuoneet miellyttävän viileitä. Vuokrahintaan sisältyy lakanat ja pyyhkeet. Kaikki tarpeellinen löytyy viinilaseista pefletteihin. Ulkovarastosta voi ottaa käyttöön anavar results after 2 weeks potkukelkan ja kaksi pulkkaa. Joulukoristeet helmikuussa herättivät meissä hilpeyttä.

Vinkkejä Kolin aktiviteetteihin kirjoituksissa: Pulkkailua Kolilla sekä Moottorikelkkailun alkeet naisen näkökulmasta.

Kommentoi!