Skip to main content
MISSÄ
Relaxion
MITÄ
tukipohjallisten teko
KOSKA
toukokuussa 2018
EUR
80 € (päivitetty hinta vuodelle 2023)
PARASTA
kevyempi askel

ZeroG tukipohjalliset – miksi?

(VIDEOLINKKI pohjallisten tekoon)

Kun suurin osa yrityksen henkilökunnasta tekee koko päivän töitä seisten, on yrityksen tärkeä panostaa myös henkilöstön jalkoihin. Työkenkien lisäksi Painolan henkilökunta sai keväällä 2018 omalle jalalle muotoillut tukipohjalliset.

Pohjalliset tehdään siis oman jalan mukaan. Tukipohjalliset parantavat jalkaholvin optimaalista kuormitusta ja keventävät  askellusta. Tekoprosessi on nopea. Kalenterista riittää 15 min aika. Itse prosessi on niin mielenkiintoinen, että aika menee silmän räpäyksessä.

ZeroG tukipohjalliset – tekoprosessi

Mitään etukäteisvalmisteluja ei tarvitse tehdä. Kesäaika kun oli niin minä tepastelin paikalle valmiiksi ilman sukkia 😉

Ensin pohjallisten valmistaja valitsee kengän kokoa vastaavat pohjalliset ja lämmittää ne kuumaksi niille tarkoitetussa uunissa.

Tämän jälkeen pohjallinen asetetaan muotinottotelineeseen, jossa on molemmille jaloille pehmeät, upottavat alustat. Alustoille astutaan pohjallisten tekijän ohjeiden mukaan ensin toinen jalka (jolle ei tehdä pohjallista) ja sitten toinen. Käsillä pidetään tukea tangosta. Videolta näet prosessin.

Pohjallisten tekijä nostaa varpaita voimakkaasti ylös, jolloin jalan holvikaari korostuu. Pohjallista painetaan holvikaareen ja varpaisiin. Jäähtyessä pohjallinen jää jalan muotoon ja antaa näin juuri omalle jalalle tehdyn tuen.

Kun pohjallinen on jäähtynyt jalan muotoon voi pohjallista vapaasti leikata saksilla, jotta se sopii käytettävään kenkään.

Nämä tehdyt ZeroG pohjalliset ovat kevyet tukipohjalliset ilman liimauksia tai lisäpaloja. Ne sopivat niin työkenkiin kuin lenkkareihin ja harrastekenkiin esim. luistimiin. Itse otan nämä parit käyttöön työkenkiini. Kevyempää askellusta!

Suosittelen!

Kommentoi!